Data actualizării:
Data publicării:

În 2023, încă se aruncă suflete nevinovate la gunoi: "Erau în tomberon, într-o plasă legată la gură" . Patru pui de pisică își caută OMUL!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Patru pui de pisică abia fătați au fost găsiți de o tânără din Deva la gunoi, într-o pungă de plastic legată la gură.

"Bună ziua! Aseară când am fost să arunc ceva la tomberon (Zona Progresul, Deva) s-au auzit micuții aceștia. Erau și ei tot în tomberon, în 2023!, într-o plasă legată la gât. Nu știu de cât timp zăceau acolo. Le era frig, foame, nefiind de mult timp născuți. Când i-am adus în apartament, i-am uscat, i-am hrănit cu biberonul - cu lapte de pisică cumpărat -  i-am ajutat să își facă nevoile și i-am pus într-un halat pufos cu o sticlă cu apă caldă.

Fac această postare în speranța ca cineva îi doreşte, să aibă grijă de ei, să îi crească mari și să le ofere iubire. Nu avem posibilitatea să îi ținem la noi până se fac mari. Cine are posibilitatea să îi ia?", a scris tânăra pe grupul de Facebook "SOS Animal Rescue".

Dacă vrei să adopți unul, doi, trei sau pe toți cei patru pui, aici o poți contacta pe cea care i-a găsit: https://www.facebook.com/groups/408361383007498/posts/1710452166131740

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel