Data actualizării:
Data publicării:

A împușcat hoții care au încercat să-i fure mașina și a fost arestat pentru tentativă de omor

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Ilustrativ/Pixabay
Foto Ilustrativ/Pixabay
La fața locului, alertați de un martor, au sosit apoi carabinierii care l-au blocat și arestat pe bărbat pentru tentativă de omor.

Un bărbat de 62 de ani din Ulassai, Sardinia, a fost arestat în faptă de crimă de către carabinierii companiei orașului sub acuzația de tentativă de omor a unui bărbat care, împreună cu un complice, încerca să-i fure vehiculul de teren pe proprietatea sa, în localitatea Taccurrulu, potrivit Today.

Cei doi au fost surprinși de proprietar în timp ce plecau cu mașina. Pentru a-i opri, bărbatul de 62 de ani a tras un foc de pușcă care a ajuns până la glezna unuia dintre infractori.

La fața locului, alertați de un martor, au sosit apoi carabinierii care l-au blocat și arestat pe bărbat pentru tentativă de omor. Nu departe a fost găsit vehiculul de teren abandonat în grabă de hoți. Înăuntru se aflau documentele unuia dintre cei doi fugari, al cărui nume a fost comunicat militarilor de către spitalul Lanusei: de fapt, infractorul se prezentase la Urgențe cu o rană împușcată la picior.

Acum este internat în spitalul Ogliastra și este cercetat pentru tâlhărie calificată. Bătrânul de 62 de ani, în schimb, a fost deja transferat la închisoarea Lanusei.

Citește și...

O turistă româncă a murit în Thailanda. Voia să îşi facă selfie pe marginea unei cascade

O româncă în vârstă de 23 de ani a murit în Thailanda, după ce a vrut să îşi facă selfie la o cascadă. 

Incidentul a avut loc în weekend, la cascada Na Muang, din districtul Koh Samui. Potrivit prietenilor turistei, aceasta a mers pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei pentru a-şi face un selfie, dar a căzut în gol şi s-a lovit cu capul de o piatră. 

Potrivit bangkokpost.com, femeia, o româncă ce locuia în Austria, nu este primul turist care moare în acelaşi loc. În 2019, un turist francez a murit exact în aceleaşi circumstanţe. De altfel, la cascadă au fost montate mai multe indicatoare care avertizează turiştii de pericolul de a cădea în gol. 

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel