“Împreună” pe Instagram. Concurs Vodafone
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Impreuna-pe-Instagram
Impreuna-pe-Instagram

Pentru a comunica parteneriatul cu Evensys în organizarea evenimentului Webstock 2012, în perioada 13 septembrie – 18 septembrie, Vodafone organizează un concurs de fotografie pe Instagram cu tema #Împreună, informează un comunicat de presă emis de Evensys.

Autor: Adina Predescu

Concursul #Împeună îşi propune să prezinte în lumea Instagram ideea de comunitate, faptul ca majoritatea împărtăşeşte aceleaşi gânduri, valori şi pasiuni.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să posteze o fotografie ce reprezintă conceptul #Împreună pe Instagram, adăugând la descriere hashtag-ul #Împreună. În ultima etapă a înscrierii, utilizatorii trebuie să trimită pe adresa [email protected] datele de contact.

În final, vor fi selectate 20 de fotografii de către un juriu format din bloggeri recunoscuţi ca utilizatori de Instagram, care vor face parte din “Colecţia Împreună” şi vor fi imprimate pe tricourile ce vor fi oferite participanţilor la Webstock 2012. Totodată, imaginile vor fi incluse într-un ghid de blogging ce va fi oferit la eveniment şi vor fi expuse în cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni.

Una din cele 20 de fotografii selectate va primi un premiu surpriză acordat de Vodafone România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel