Impozitarea progresivă, în sertarele de la Ministerul de Finanțe? Sighiartău: Vă spun în premieră, OUG este scrisă deja. Este făcută în laboratoarele PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
arhiva dcnews.ro
arhiva dcnews.ro
Impozitarea progresivă ar fi deja pregătită, dar nu de către ministrul de Finanțe liberal, spune Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău, vicepreședintele PNL, a dezvăluit, în interviul acordat jurnalistului Răzvan Dumitrescu, momentul care va adânci ruptura PSD - PNL. Vorbind despre linia roșie pentru PSD, liberalul afirmă că social-democrații taxează electoratul PNL ca să dea propriului electorat, ceea ce deja a produs o profundă nemulțumire. În acest context, susține că-n sertarul de la Ministerul Finanțelor ar exista un proiect scris de social-democrați, ce nu are susținerea PNL și a ministrului liberal Marcel Boloș. 

Eu vă spun aici în premieră că Ordonanța de Urgență privind impunerea cotei progresive este la Ministerul de Finanțe, este scrisă deja” a spus Robert Sighiartău, adăugând ”nu de către ministrul nostru, ci de către secretarii de stat PSD”. ”Eu vă spun că astea sunt făcute în laboratoarele PSD” spune liderul PNL. 

De altfel, premierul Marcel Ciolacu chiar a vorbit despre acest aspect: ”Va trebui să decidem, pe o perioadă medie, care sunt soluţiile: menţinem cota unică, dar să fie cotă unică, creând un mediu concurenţial pentru toată lumea, fără excepţii şi aceea să fie de 16% - sau să mergem în zona de impozitare progresivă, eu nu refuz niciuna dintre variante”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel