"Împăratul" Iulian, despre "Regele" Daniel: E vampir
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
împaratul_iulian
împaratul_iulian

Scandalul de la "Casa Regală" din Sibiu este departe de a se fi stins. Încoronarea celor doi frați, respectiv Daniel și Dorin, a dat apă la moară contestatarilor Casei Regale, printre care cel mai vocal este "Împăratul" Iulian. De asemenea, bătaie este și pe averea lăsată de Regele Florin Cioabă, dar și pe miza care decurge din posesia coroanei regale. Potrivit lui Victor Ciutacu, "ONG-urile țigănești au mâncat 800.000 milioane de lei în ultimii șase ani doar prin POSDRU.

Încoronarea fraților Cioabă a scos la iveală nemulțumirile care mocneau între țigani de multă vreme, una dintre acestea fiind chiar averea familiei Cioabă. Împăratul Iulian Rădulescu a declarat că a întocmit actele pentru a se institui un sechestru asiguratoriu pe averea familiei Cioabă. Acesta acuză că regii Cioabă au primit aur ilegal de la stat, după Revoluţie, pentru că, spune el, salbele ar fi aparţinut altcuiva.

Despre Daniel, "Regele" țiganilor din România, Iulian Rădulescu, a făcut unele dezvăluiri halucinante. Acesta  a declarat că fiul cel mic al lui Florin Cioabă suferă de o boală foarte rară şi foarte cumplită. Din acest motiv, el este pregătit să le ceară autorităţilor să îi facă o evaluare psihiatrică şi să-l interneze.

 "Copilul cel mic, Daniel, are o boală, e vampir. El sugea sângele de la femei. Sugea câte jumătate de kilogram de sânge. Din această cauză, el a fost marginalizat. Eu o să cer acum prin procuratură să îl ducă la un spital de specialitate să îi facă o expertiză medico-legală, că nu e normal la cap”, a declarat Iulian Rădulescu pentru ziarulring.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel