Împăcare în cuplul Robert Pattison-Kristen Stewart
Data publicării:
Autor: Andries Bianca Emanuela
WhatsApp
Robert Pattison si Kristen Stewart
Robert Pattison si Kristen Stewart

Legătura amoroasă dintre celebrele vedete hollywoodiene, Robert Pattison și partenera sa, Kristen Stewart, devenise incertă după acuzațiile de infidelitate ale actriței. Acestea au apărut în urma publicării unor fotografii incriminatoare împreună cu Rupert Sanders, regizorul cu care a lucrat la filmul Snow White and the Huntsman.

Se pare însă că cei doi au decis recent să își mai acorde o șansă, întrucât actorul de 26 de ani și-a iertat partenera de „greșeala prostească”, după spusele sale, conform publicației Daily Telegraph. O sursă apropiată cuplului a declarat pentru publicația The Sun că cei doi nu pot trăi unul fără celălalt, așa încât împăcarea a fost o chestiune de timp. „Kristen i-a mărturisit totul lui Rob și l-a asigurat că e o greșeală pe care nu ar mai repeta-o”, a afirma sursa citată. Printre planurile de viitor s-ar număra mutarea împreună, în Los Angeles, în încercarea de a a-și consolida relația zdruncinată. „Rob a văzut cât de rău îi pare lui Kristen și a iertat-o complet. Cei doi chiar se iubesc”, a adăugat sursa intervievată pentru reporteri.

În luna iulie cunoascuta actriță de 22 de ani a fost surprinsă sărutându-se cu Rupert Sanders, tatăl a doi copii.

După apariția fotografiilor, publicate de US Weekly, cei doi infideli au făcut declarații în presă conform cărora regretă fapta lor, cerându-și scuze. Nu în ultimul rând, tatăl de 42 de ani și-a cerut și el iertare față de soția și copii lui pentru „rătăcirea” de moment, într-un interviu acordat revistei People. „Sunt profund îndurerat de necazul pe care l-am cauzat familiei mele. Soția mea frumoasă și copiii adorabili sunt tot ce am. Îi iubesc din tot sufletul. Mă rog să putem trece peste asta împreună", a susținut Rupert Sanders.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel