Imnul ARD - "Câştigăm cu inima". Autor, Dan Helciug
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

ARD a lansat în premieră, luni seara, imnul ARD "Câştigăm cu inima", compus şi interpretat de Dan Helciug. Lansarea a avut loc cu prilejul lansării candidaților ARD în Sectorul 3. ARD are drept slogan "Reporneşte inima României", iar ca siglă o inimă.

 Adriean Videanu, a precizat, pentru Mediafax, că imnul ARD "Câştigăm cu inima" reprezintă "şi un mesaj emoţional sentimental" pe care Alianţa România Dreaptă îl transmite celor care o susţin.

 El a precizat că acest cântec este compus de Dan Helciug.

 Întrebat cum i se pare imnul ARD, în comparaţie cu imnul PDL, în care există versul "Apa trece pietrele rămân", Adriean Videanu a arătat că imnul PDL ţine de istoria partidului.

 "«Verde înrourat» este imnul strict al PDL şi ţine de istoria acestui aprtid. Vă rog să observaţi prospeţimea acestui imn, care este imnul ARD «Câştigăm cu inima», este şi un mesaj emoţional sentimental pe care-l transmitem tuturor celor care ne susţin", a arătat Adriean Videanu.

Refrenul imnului ARD este "Câştigăm cu inima / Vom lupta / Vom triumfa". Într-una dintre strofele imnului se precizează: "Nu putem să-i lăsăm / Trebuie să-i înfruntăm / Inima este cea / Care pune totul în mişcare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel