IMM INVEST. Radu Oprea: Florin Cîțu a distrus încrederea mediului de afaceri
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Senatorul Radu Oprea lansează un atac dur la adresa ministrului Finanţelor, Florin Cîţu.

"Ministrul cămătar, Florin Cîțu, (cel care promovează dobânda la dobândă) a distrus încrederea mediului de afaceri în posibilitatea relansării economice. O spune cel mai recent studiu realizat de compania de consultanță Frames.

În ceea ce privește programul IMM Invest, opinia generală (92%) este că acest program s-a născut mort. ,,Eșecul acestui program IMM Invest pare să fi afectat cel mai mult percepția negativă a mediului de afaceri în privința ajutorului din partea statului, spune Adrian Negrescu, managerul Frames", a scris senatorul PSD Radu Oprea pe Facebook.

Mesaj către cei care aveau aşteptări de la IMM INVEST

"Dacă aveați așteptări de la programul IMM Invest și credeați că având afacerea afectată veți reuși să luați un credit facil pentru a putea trece perioada Stării de Urgență și reporni afacerea, să știți că de fapt AȚI LUAT ȚEAPĂ!

IMM Invest nu este pentru majoritatea antreprenorilor, ci doar pentru aceia care au proiecte bancabile. Adică afacerea nu este afectată de pandemia de CORONAVIRUS", transmite Radu Oprea, cel care a ocupat funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri în guvernarea PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel