"Îmi plăceau bărbații diabolici". Ramona Bădescu, despre prima dragoste, la 13 ani: El era îndrăgostit de alta. Mă gândeam să mă mărit fecioară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ramona Badescu Oficial
Sursa foto: Facebook Ramona Badescu Oficial
Ramona  Bădescu a vorbit despre prima ei dragoste, dar și despre bărbații care au atras-o dintodeauna.

"La 13 ani și 4 luni, era cu un an mai mare, se numea Răzvan, era un băiat drăguț, înalt, cu ochelari și avea mustăcioară. Când ne pupam mă gâdila. Eram foate îndrăgostită de el și el era, dar de alta, nu de mine. Cu mine nu făcea nimic, pe vremea aia mă gândeam să mă mărit fecioară. Ne-am reîntâlnit când eu eram în clasa a 12-a și el la facultate, a fost primul meu iubit. Nu era un bărbat frumos, dar era foarte simpatic, mă făcea să râd", a povestit Ramona Bădescu pentru fanatik.ro.

"Mereu mi-au plăcut bărbații care m-au făcut să râd, nu am fost atrasă neapărat de frumusețea masculină. Mamei îi plăcea Alain Delon dar eu îl adoram pe Bellmondo. Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici, care să știe să fie cu adevărat bărbați", a mai spus vedeta.

"Am fost sedusă și abandonată. Îmi plac lucrurile dificile"

Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute vedete, atât din România, cât și din Italia, și nu are nevoie de prea multe prezentări. De-a lungul carierei sale, a avut ocazia să cunoască mai multe staruri internaționale, prin care și Alain Delon, unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. S-a zvonit că între cei doi ar fi existat și o relație, însă, acum, vedeta a dezvăluit cum au stat lucrurile de fapt.

"Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut pe Alain Delon la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!”. M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest", a mărturisit Ramona Bădescu, potrivit Kanal D.

Mai mult, Ramona Bădescu a recunoscut că îl admira pe Alain Delon încă din copilărie și-ar fi dorit ca între ei să existe o relație de iubire, dar nu a fost.

"Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel