Imagistica prin rezonanță magnetică în epilepsie. Adrian Dijmărescu (SANADOR), la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Medicul Adrian Dijmărescu este invitatul zilei la interviurile DC Medical și DC News.

Adrian Dijmărescu, specialist imagistică medicală la Spitalul Clinic SANADOR ne-a vorbit despre imagistica prin rezonanță magnetică în epilepsie.

Dr. Adrian Dijmărescu este medic primar Radiologie-imagistică medicală cu competențe în tomografie computerizată, imagistică prin rezonanță magnetică și ultrasonografie generală, doctor în științe medicale și cadru universitar la UMF "Carol Davila" București.

Printre subiectele despre care ne va vorbi medicul Adrian Dijmărescu se numără:

- imagistica în epilepsie

- rezonanța magnetică funcțională

- epilepsia la copii

Dr. Adrian Dijmărescu are un interes deosebit pentru imagistica hepato-bilio-pancreatică, imagistica oncologică digestivă, imagistica transplantului și imagistica oncologică urologică complexă. Este coautor al unor capitole în cărți de specialitate, prim autor și coautor al mai multor articole științifice publicate în reviste indexate internațional și a urmat mai multe cursuri de formare și perfecționare, atât în țară, cât și în străinătate, în țări precum: Franța, Italia și Grecia.

Emisiunea va fi difuzată vineri, 27 ianuarie, ora 10:00, pe Youtube DC Medical și Youtube DC News, precum și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel