Imaginile zilei, la Carnavalul de la Veneția. Măștile anti-coronavirus
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Carnavalul de la Veneția a fost suspendat, cu două zile înainte să ajungă la festivitățile de închidere, din cauza virusului COVID-19. 

Carnavalul, care atrage zeci de mii de vizitatori în orașul Veneția, ar fi avut loc până marți. De asemenea, muzeele, școlile, universitățile și alte spații publice vor fi închise și în Veneția, și în restul regiunii Veneto.

Măștile de astăzi ale oamenilor care au participat la Carnaval și nu numai au avut un 'accesoriu' suplimentar și anume o mască în plus, de protecție, împotriva virusului ucigaș, care a lovit Italia.

O femeie în vârstă, care suferea de cancer şi care a fost depistată cu noul coronavirus, a murit în Italia, au anunţat duminică autorităţile din Lombardia, ceea ce ridică la trei numărul de decese în Italia, ţara cea mai afectată de epidemie din Europa, relatează AFP, DPA şi Reuters.  

Într-o conferinţă de presă separată, şeful Protecţiei civile Angelo Borrelli, a anunţat că Italia, ţara cea mai afectată din Europa, are în prezent 149 de cazuri confirmate, fără a le pune socoteală pe cele trei persoane decedate, dintre care '110 contaminate în Lambardia, 21 în Veneto, 9 în Emilia-Romagna şi două în regiunea Lazio', în aceste două cazuri virusul fiind contactat în afara Italiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel