Data publicării:

Imaginile serii de la Euro 2024: Suporterii români s-au prins în horă alături de belgieni, la Koln, după meci, în pofida înfrângerii

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Sport
WhatsApp
Sursa Foto: Captură Foto Tik Tok/ @kameleonmiv
Sursa Foto: Captură Foto Tik Tok/ @kameleonmiv
În ciuda înfrângerii de la Koln, românii au început să petreacă cu muzică și hore după meci. În horă au intrat și belgienii.

Suporterii tricolorilor dau dovadă de voie bună și un comportament exemplar la EURO 2024. În ciuda faptului că România a pierdut în fața Belgiei cu 2-0, suporterii nu și-au pierdut speranța. Aceștia au continuat să ovaționeze echipa națională, dând drumul la o adevărată petrece pe străzile din Koln.

Muzica românească a început să răsune, suporterii au făcut o horă imensă, iar fanii belgiei s-au alăturat dansului.

Fanii celor două echipe au și-au dat mâna într-un dans ce devine rapid viral pe rețelele sociale

Nu au existat incidente. Fanii celor două echipe au și-au dat mâna într-un dans ce devine rapid viral pe rețelele sociale. Totul s-a petrecut în fața catedralei din Koln.

Inițial se considera că belgienii vor fi mult mai mulți decât românii. Acest lucru ar fi fost motivat de distanța de aproximativ 100 de kilometri dintre Belgia și Koln. Totuși, lucrurile nu au stat așa. Un număr impresionant de oameni, mânați de emoția fotbalului și a meciului dus de "Generația de Suflet", cum i-a numit Edi Iordănescu, cu Ucraina, au venit de peste tot din România și Germania. În Germania sunt aproximativ 900.000 de români.

Conform celor mai recente evaluări, undeva la 25.000 de fani români au fost în tribune. Pe străzi au fost considerabil mai mulți.

VEZI VIDEO AICI:

 

@kameleonmiv

 

♬ sunet original - ????kameleon????M.I.V

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel