Data actualizării:
Data publicării:

Imagini virale cu Viktor Orban în timp ce mânuiește cu măiestrie un bici / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un videoclip cu premierul maghiar Viktor Orban a devenit viral.

Un videoclip în care premierul maghiar Viktor Orban mânuiește un bici a devenit viral pe TikTok.

@codreanutiktok #ViktorOrban #Hungary #Ungaria #Magyar #Fy #Fyp #Funny #Viral #Politic #Politics #Orban ♬ original sound - Constantin Codreanu

Se pare că imaginile sunt din urmă cu mai bine de o lună, când premierul de la Budapesta a mers la evenimentul Profession Star de la Hungexpo, unde și-a demonstrat măiestria cu biciul.

„Să vedem păstorii”, a spus Orbán către László Parragh, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Ungariei, după care s-a dus către un grup de bărbați care foloseau biciul.

După ce i-a urmărit pe aceștia, Orban a preluat inițiativa și a început să mânuiască biciul, conform Daily News Hungary.

CITEȘTE ȘI     -     Viktor Orbán: Ucraina nu poate câștiga războiul cu Rusia

Ungaria a prezentat o hartă a Ucrainei care nu include Crimeea

 

În timp ce are numeroase apeluri privitoare la pace în Ucraina, Ungaria a prezentat o hartă în care statul agresat de Federația Rusă apare fără peninsula Crimeea, ocupată de Kremlin în 2014. 

Guvernul lui Viktor Orban a publicat un videoclip pe canalul oficial de YouTube în care e prezentată o hartă a Ucrainei fără Crimeea și în care Budapesta cere „încetarea focului”.

„Zeci de mii de copii au rămas orfani, sute de mii de case au fost distruse, oamenii au fost forțați să părăsească țara. Cu toate acestea războiul persistă și poate escalada cu ușurință la nivel global. Ajunge cu războiul! Distrugerea poate fi oprită doar prin oprirea incendiului. Viețile pot fi salvate prin inițierea negocierilor”, precizează guvernul Ungariei în videoclip.

CITEȘTE ȘI     -     Ungaria blochează votul pentru următoarea tranşă a ajutorului militar de la UE pentru Ucraina

Șeful Statului Major al Armatei din Ungaria a fost demis

 

Generalul-locotenent Romulusz Ruszin-Szendi, șeful Statului Major al Armatei Ungare, a fost eliberat din funcţie, conform unui decret semnat de Katalin Novak, președintele Ungariei, la cererea ministrului apărării Kristof Szalay-Bobrovniczky, scrie Agerpres, care citează agenția MTI.

Generalul-locotenent Gabor Borondi a fost propus de ministrul Apărării Naționale să preia postul de şef al Statului Major.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel