Imagini virale cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții din California / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Imagini virale cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții din California / Sursă foto: Captură Twitter
Imagini virale cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții din California / Sursă foto: Captură Twitter
Pe rețelele de socializare s-au viralizat imagini cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții.

O mașină de pompieri a brigăzii de intervenție din orașul Davis, California, a fost cuprinsă de o perdea de flăcări în timpul unei intervenții la incendiile care devastează zona de la începutul lunii. Un video filmat din cabina mașinii arată cu ce se confruntă pompierii în timpul misiunilor.                                    

În imagini (care nu au sonor) se vede cum la un moment dat cabina pompierilor este complet înconjurată de flăcări și scântei, pentru ca, după câteva secunde, să se poată vedea o altă mașină de intervenție, la circa 10 metri distanță.

Clipul postat pe rețelele sociale a atras o serie de mesaje de încurajare pentru pompierii californieni.

Incendiile din zonă, care durează de la începutul lunii, au cuprins o suprafață de cel puțin 30 de kilometri pătrați, scrie Digi24, citat de Deschide

Un autobuz electric plin cu pasageri a luat foc

Un autobuz electric a luat foc duminică seara pe o stradă din Dej, județul Cluj. Autobuzul a ars în totalitate, iar călătorii s-au autoevacuat.                             

Potrivit ISU Cluj, o autospecială de pompieri a intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins un autobuz electric, care se deplasa pe strada Șomcutului din Dej.         

La sosirea la fața locului, pompierii au constatat că pasagerii erau ieșiți din autobuz, acesta fiind cuprins în totalitate de flăcări.                                    

Pompierii au deconectat contactul general și au intervenit cu jeturi de apă, însă autobuzul a fost distrus în cele din urmă în totalitate.                                         

Pasagerii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.                                                               

Cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului, arată ISU Cluj, citat de Mediafax (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel