Hans Klemm citește ”Bicicleta fermecată” copiilor de la ”Emil Gârleanu”. Video de colecție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm s-a aflat într-o postură neobișnuită. 

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, a citit cartea de povești „Bicicleta fermecată", în fața copiilor, în Biblioteca Metropolitană București, filiala Emil Gârleanu.

Hans Klemm a citit varianta în limba engleză a cărții scrise de Mihaela Coșescu, intermitent cu varianta în română, în fața copiilor adunați la bibliotecă și încurajați să citească.

„Citim împreună România" este un grup de cititori pasionați care iubesc copii, din care face parte și Brandi Bates, care a fost, de asemenea, prezentă la eveniment.

Cititul, la baza oamenilor valoroși

„Povestea a fost scrisă acum doi ani și a fost ilustrată de Andreea Chiorniță și va fi citită în limbile română și engleză, cu Maria Gheorghiu, președintele Ovidiu Ro, dar și cu excelența sa, Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite. Este un eveniment organizat împreună cu Brandi Bates, cea care a fondat comunitatea Citim Împreună România și care, de câțiva ani încoace, citește cu copii în Lupeni, de două ori pe săptămână, în română și în engleză.", a zis Mihaela Coșescu, scriitoarea cărții.

„Ne dorim să promovăm cititul împreună cu copii, de toate vârstele, pentru a crește cititori și, în final, oameni mari, cu anumite valori, pe care ei și le iau din cărți", a mai spus Mihaela Coșescu.

Vezi momentul în videoclipul de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel