Imagini dramatice cu împușcăturile dintre frații Tsarnaev și poliție
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un rezident al cartierului Watertown a surprins în câteva fotografii de slabă calitate schimbul de focuri dintre frații Tsarnaev și poliția din Boston, în urma căreia Tamerlan Tsarnaev a sfârșit ucis.

Dzhokar Tsarnaev, 19 ani, și fratele său Tamerlan, 26 de ani, sunt fotografiați în timp ce se îndreaptă spre o mașină pentru a se aproviziona cu alte arme, dar și cu o bombă artizanală așezată într-o oală de gătit sub presiune, pe care aveau s-o detoneze mai târziu, scrie Daily Mail.

Fotografiile, surprinse de un martor ocular din dormitorul său de la etajul trei, sunt primele imagini care arată lupta dintre responsabilii dublului atentat din Boston și autoritățile americane.

”Eram în sufragerie când am auzit mai multe pocnituri venind de afară. În acel moment, nici nu mă gândeam că sunt martor la ce avea să devină cea mai importantă știre din țară. Când m-am uitat pe fereastră, puteam vedea clar doi oameni ascunși în spatele unui SUV, prinși într-un schimb de focuri”, își amintește Andrew Kitzenberg, americanul care a făcut fotografiile și le-a postat pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel