Imagini de groază în cartierul Militari din Bucureşti: Un şobolan a sărit pe mașina unui tânăr 
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Imagini de groază în cartierul Militari din Bucureşti. Un şobolan a sărit pe mașina unui tânăr. Sursa foto: captura video
Imagini de groază în cartierul Militari din Bucureşti. Un şobolan a sărit pe mașina unui tânăr. Sursa foto: captura video
În cartierul Militari din București este invazie de șobolani. 

Un tânăr a postat pe TikTok nişte imagini video în care un şobolan îi sare pe maşină chiar în timp ce conducea. 

În imagini se vede cum animalul se plimbă liniştit pe capota maşinii, în timp ce pasagerii încearcă disperaţi să scape de el, transmite Realitatea Puls.  

În luna aprilie, un alt șobolan a fost filmat în timp ce se plimba prin faţa Guvernului. Rozătoarea a fost filmată în timp ce traversa strada, printre maşini. A ajuns apoi pe trotuar, chiar lângă picioarele trecătorilor. Autorităţile spun că au deratizat în zonă.

Chiar dacă se declară şocaţi, bucureştenii spun că acest tablou este unul frecvent pe străzile din Capitală. „Sunt peste tot, efectiv sunt peste tot. Am mai văzut şi prin zona mea. Eu am rămas şocată de fiecare dată când văd. Nu mi se pare absolut deloc normal, sunt şi copii şi mi se pare un pericol mare pentru ei”, crede o femeie.

Autorităţile spun că au deratizat în zona respectivă şi susţin că mai mult de atât nu au ce face. „Nu se poate elimina fenomenul. Nu a reuşit nimeni chestia asta. Este bine ca şi agenţii economici – bănuiesc că sunt agenţi economici pe Calea Victoriei – să îşi desfăşoare şi ei propriul program de deratizare pentru că noi nu putem intra pe domeniul privat”, a declarat, la acea vreme, Bogdan Pascu, director firmă igienizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel