Imagini de COȘMAR dintr-un SPITAL. Copil, supus unui tratament inuman
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Scene cu adevărat șocante au fost filmate la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Bacău. În imagini apare un copil de aproximativ 3 ani, care este legat de pat cu hamuri. 

Direcția Județeană de Asistență a Copilului din Bacău încearcă să afle acum în ce măsură și-au dat părinții copilului consimțământul pentru ca micuțul să fie legat. Reprezentanții spitalului admit această practică, pe care o motivează lipsă de personal.

Raed Arafat  a declarat, la Antena 3 că "Din ce mi s-a descris, pot să spun că în următoarele 2-3 zile va fi declanșată o anchetă ca să vedem ce s-a întâmplat. Sunt mai multe aspecte. Dacă din 40 de copii, 20 au părinții cu ei, rămân alți 20 pe care trebuie să-i supravegheze. Aici, e vorba de o secție cu copii de la 0 la 3 ani, care se internează mereu cu părinții. Probabil este o practică și trebuie văzut din ce motive. Ei stau acolo și primesc un tratament de 3-4 ori pe zi. În altă parte, ar fi fost tratați la domiciliu. Pentru că nu avem infrastructura de acest gen, sunt internați. Inclusiv Ordinul Ministrului Sănătății prevede ca această categorie de copii să se interneze cu părinții".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel