Urmărește emisiunea live
Imagini cu Ciolacu în restaurant. Cum explică liderul PSD. MESAJUL SERII
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat o dublă măsură, comentând totodată și imaginile, alături de mai multe persoane, la o masă într-un restaurant.

Liderul PSD a spus că a luat masa cu familia lui, iar la un moment dat, la masă, s-au așezat doi colegi de partid. Marcel Ciolacu a admis că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru.

„Eu am ieșit cu familia să mănânc. Cu fiul meu, nepotul, fratele meu. E într-un scenariu verde Sărata Monteoru. Am stat și pe teresă, când s-a făcut frig am intrat în interior. Au mai venit și doi colegi de partid. A fost o greșeală, recunosc! Am achitat amenzile. Când a venit timpul să mâncăm, ne-am despărțit și am stat la mese separate”, a explicat Marcel Ciolacu, luni seară, la B1 TV.

„A fost o greșeală”, a subliniat liderul PSD. „Până la urmă, a greși e omenește. Trebuia să rămân doar cu familia mea și ar fi fost mult mai bine”, a precizat acesta.

Președintele PSD a acuzat Guvernul Orban că folosește Poliția pentru scopuri politice. „Așa și este! Legea e foarte clară. Nu a fost o petrecere sau să sărbătorim ceva. Dimpotrivă, eu nu am mai fost de mult timp acasă și am vrut să mănânc cu familia. (...) Un pic exagerat momentul. Eu eram acolo când a venit Poliția, a constatat că noi stăteam la mese separate. (...) Conferință de presă pe subiectul Marcel Ciolacu... totuși, nu sunt infractor. Există și alte metode de a comunica. Mi s-a părut un pic exagerat.”

„Dubla măsură mi s-a părut exagerată! Eu am recunoscut. Nu cred că s-a stat mai mult de zece minute în formulă depășită de șase persoane”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Amintim că purtătorul de cuvânt al Poliției Române a declarat că polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la prezența mai multor persoane într-un restaurant din Sărata Monteoru, printre care și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel