Data actualizării:
Data publicării:

Imaginea zilei: A apărut Petre Florin, primarul din Crevedia, ascuns în spatele lui Marcel Ciolacu

Autor: DCNews Team | Categorie: Politica
WhatsApp
A apărut Petre Florin, primarul din Crevedia, cel care a fugit de presă după catastrofa care a avut loc la stația GPL din comună.

Petre Florin, primarul din Crevedia, sub nasul căruia a funcționat stația GPL timp de trei ani deși ISU i-a retras autorizația în 2020, nu a făcut nicio declarație oficială de presă.

În ciuda faptului că toate televiziunile au încercat în permanență să ia legătura cu el, Petre Florin a refuzat să ofere vreo declarație oficială.

Azi, când premierul Marcel Ciolacu și ministrul de Interne Cătălin Predoiu au ajuns la Crevedia, și-a făcut apariția și .... Petre Florin, primarul din Crevedia.

Pe toată perioada în care Ciolacu și Predoiu dădeau declarații, edilul s-a „ascuns” în spatele premierului. Imaginea surprinsă e grăitoare și poate fi încadrată fără probleme la secțiunea „imaginea zilei”.

Tragedia de proporții de la Crevedia, unde stația GPL care a explodat funcționa sub ochii autorităților locale, a lăsat multe familii pe drumuri, cu casele distruse.

Doi oameni au murit ca urmare a tragediei, iar mulți alții se află în stare deosebită de gravă, intubați cu arsuri pe o parte mare din suprafața corpului. Patru pacienți au fost transportați în Belgia și Italia, urmând ca alții să ajungă în Germania și Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel