Data actualizării:
Data publicării:

Imaginea din Tel Aviv care-ți taie răsuflarea

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Este cea mai dură imagine din Tel Aviv. 

Cea mai dureroasă masă a fost amplasată în Tel Aviv. Fiecare scaun așteaptă câte un ostatic, fiecare scaun este un gol. Poate așteaptă râsetul unui copil care a căzut victimă unui război mult prea crud pentru inocența unor mici suflete nevinovate. Fiecare scaun este un om, o poveste, o speranță, un tot. Și fiecare scaun are o întreagă familie în spate, o adevărată durere, sădită într-o zi oribilă de 7 octombrie.

Ca să înțelegem durerea fiecărui scaun gol să ne amintim de tatăl care când a aflat că fetița i-a fost omorâtă de Hamas, s-a bucurat. Era cea mai bună variantă pentru ea și cea mai ușor de acceptat pentru sufletul lui. Nu ar fi putut să trăiască știind la ce cruzimi i-ar fi fost supus copilul de Hamas.

Masa reprezintă ”Cina de Șabat”. Șabat este ziua a șasea a săptămânii, o zi de odihnă. În tradiția evreiască, Șabatul începe după asfințitul zilei de vineri. Adică a început deja. Mâine este sâmbătă și la cină sunt așteptați toți ostaticii luați de Hamas. Sunt 200 de locuri goale. Piața muzeului din Tel Aviv are acum un alt nume: Ostaticii sau Piața Dispăruților. 

”Cina noastră de Șabat nu va fi un întreg până nu vor veni acasă. Timpul se scurge. Trebuie să-i aducem acasă acum” arată o postare pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bring Them Home Now (@bringhomenow)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel