Imagine GROAZNICĂ după tragedia de la Matei Balş. Val Vâlcu: E îngrozitor ce s-a văzut
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a remarcat o imagine groaznică difuzată pe toate posturile de televiziune, din momentul în care rude ale victimelor de la Colectiv au venit să depună o coroană de flori pentru cei care şi-au pierdut viaţa la Matei Balş.

Tatăl unei victime de la Colectiv, Cătălina Ioniță, a mers la Spitalul Matei Balș pentru a depune o coroană de flori și a vorbit, la Antena 3, despre situația din România:

„Sunt tatăl Cătălinei Ioniță, care a pierit alături de ginerele meu, Mihai Alexandru. Cu greu am putut să trăiesc acele clipe. În continuare sunt mișcat și de aceste evenimente. Ce s-a întâmplat la Piatra Neamț, aceeași nepăsare din parte factorilor de răspundere o văd și aici. E păcat că mor oameni.

Când am dat drumul la televizor și am văzut, am trăit aceleași evenimente, foarte dure pentru mine. Nu pot să evaluez această problemă, dar, dacă tot se întâmplă astfel de fenomene, prea mult nu s-a schimbat. Să dispară cei incompetenți, să vină la conducere numai persoane competente, avizate pentru aceste funcții“, a spus tatăl victimei de la Colectiv.

Val Vâlcu a remarcat aberaţia din momentul în care oamenii îndureraţi au venit să depună flori pentru morţii de la Matei Balş

"Remarc acea imagine groaznică, cu ruinele acelei clădiri care arată ca după bombardament unde rudele celor de la Colectiv au fost trimise să depună coroana de flori. Nu ştiu dacă acea clădire e a primăriei - iar dacă e aşa, cu atât mai mare e vina administraţiei - sau dacă e a unui privat, caz în care era suficient ca respectivului să i se dea o amendă ca să-şi văruiască faţada. Nu era mare lucru. Ce să ne aşteptăm de la Primăria Sectorului 2 dacă aşa stau lucrurile?

E îngrozitoare imaginea cu coroana depusă pe o clădire parţial demolată. De ce nu au fost lăsaţi aceşti oameni să facă doi paşi în curtea spitalului pentru a depune o coroană de flori? Ce făceau? Ţineau un moment de reculegere pentru cei care au murit acolo, depuneau flori în memoria lor şi plecau", a subliniat Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel