Imagine de MILIOANE cu Dragnea și o femeie. Hitter a scos-o pe piață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea
A apărut cea mai interesantă imagine cu Liviu Dragnea alături de o femeie.

Creația îi aparține celebrului pictor Paul Hitter. Artistul a scos la licitație un tablou în care este înfățișat președintele PSD. O parte din banii strânși vor fi donați către un caz social.

”Telemorman, Liviu Dragnea, ulei pe pânză, 100/90cm. Licitația va fi deschisă până la 21 decembrie. Prețul pornește de la 100 euro. Puteți licita în comentarii sub tablou (n.r. - de pe pagina de Facebook a lui Paul Hitter). 40% din suma finală va merge către un caz social. Asociația Neamunit va prezenta acest caz social în zilele următoare! Mulțumim!”, a anunțat Paul Hitter.

Artistul a venit cu tabloul în emisiunea lui Subiectiv, realizată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3.

"Aici îl avem pe Liviu Dragnea, cel care a devenit coșmarul național pentru unii. Am pictat această lucrare și pentru a ne mai relaxa pentru că suntem prea înverșunați unii împotriva altora", a zis Paul Hitter.

Paul Hitter este un pictor român care a studiat la Academia de Artă din Munchen în clasele artiștilor: Nikolaus Lang, Sean Scully, Karin Kneffel. Până în prezent, a expus în expoziții personale și de grup în București, Praga, Los Angeles, Marsilia, Milano, Paris, Las Vegas, Salt Lake City.

Nu uitați: pentru tabloul cu Liviu Dragnea puteți licita pe pagina de Facebook a artistului, în dreptul creației, la secțiunea comentarii.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel