Iluzie optică super tare: Îți arată dacă ești fericit sau te minți că ești / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
O iluzie optică ne face să percepem realitatea în diverse moduri.

Pe TikTok, contul Bright Side vine cu două imagini într-una și spune că ceea ce vezi arată multe despre mintea ta. După cum scrie Mirror, dacă vezi un măr în imagine, se pare că este un lucru bun. Cu toate acestea, dacă vedeți două fețe care se uită una la alta, poate fi necesar să vă regândiți unele lucruri din viața voastră.

„Dacă vezi un măr, iei lucrurile așa cum sunt și ești destul de mulțumit de ceea ce vezi în viață. Știi că poți oricând să ai încredere în cei dragi și ei te vor sprijini indiferent de situație. Ești mereu într-o dispoziție bună și o transmiți și altora”, se arată în videoclip.

„Dacă ai văzut mai întâi două profiluri, relațiile sunt prioritatea ta în viață. S-ar putea să treci printr-o perioadă de incertitudine cu cineva special pentru tine. Amintește-ți că cel mai bun lucru pe care îl poți face este să discutați despre asta împreună și să nu păstrezi totul în tine. Cu siguranță lucrurile se vor îmbunătăți", se mai arată în video.

@brightside.official What did you see first here?!????????????#riddles #findoddoneout #whatdoyousee #whatdoyouseefirst ♬ original sound - BRIGHT SIDE

VEZI ȘI: Verifică aici dacă ești în depresie sau ești doar trist. Milioane de oameni sunt afectați și riscă să trăiască în confuzie. Gabriela Blaga: Recomand o animație

Auzim foarte des în jurul nostru oameni care spun că au depresie. Dar este chiar așa? 

Există persoane care confundă depresia cu tristețea. Nu este același lucru. Despre acest subiect ne-a vorbit Gabriela Elena Blaga, coach, strateg în management de proiect, mentor, autor și comunicator.

Care este diferența dintre a avea depresie și a fi pur și simplu supărat? Tot auzim oameni spunând că au depresie, dar mulți este posibil să confunde tristețea cu depresia.

„Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu tristețe, supărare sau depresie la un moment dat în viața lor. Recunoașterea diferenței dintre un diagnostic de depresie și emoția denumită tristețe poate ajuta o persoană să proceseze într-un mod sănătos ceea ce i se întâmplă. Tristețea este o emoție umană normală pe care toți o experimentăm de multe ori pe parcursul vieții.

O serie de evenimente de viață pot face oamenii să se simtă triști sau nefericiți. Pierderea sau absența unei persoane dragi, divorțul, pierderea locului de muncă, problemele financiare sau problemele de acasă pot afecta starea de spirit într-un mod negativ. Tristețea trece, de obicei, într-un interval scurt de timp. Dacă starea de spirit scăzută se înrăutățește sau durează mai mult de două săptămâni, persoana respectivă trebuie să caute suport de la un profesionist în domeniul sănătății. Depresia este o afecțiune psihică, nu o emoție.

Simptomele depresiei pot include:



sentimente constante de tristețe


iritabilitate


oboseală


modificări ale tiparelor de somn sau de alimentație


dificultate de concentrare


pierderea interesului și a entuziasmului pentru lucrurile care obișnuiau să ofere plăcere


sentimente de vinovăție profundă, nejustificată


simptome fizice care nu au o cauză specifică


sentimente de inutilitate


gânduri constante despre moarte, gânduri sau acțiuni suicidale

Pentru înțelegerea emoțiilor de bază pe care le simțim, recomand, cu bucurie, animația Pixar Inside out”, a spus Gabriela Elena Blaga, coach, strateg în management de proiect, mentor, autor și comunicator, într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel