Ilinca Vandici, în lacrimi: M-a așteptat să ajung să își ia rămas bun de la mine...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici
Ilinca Vandici a vorbit cu ochii în lacrimi despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa: moartea tatălui său.

Prezentatoarea Kanal D a mărturisit că a intrat în depresie după moartea tatălui său și povestește cum acesta a așteptat-o să ajungă de la București ca să o vadă pentru ultima oră și să părăsească lumea împăcat.

„Nu am reuşit să gestionez atunci situaţia. Tata era bolnav de 5 ani de zile. Parcă speram că se vor întâmpla nişte lucruri. Eu aveam atunci 21 sau 22. N-am ştiut să gestionez, dar m-am simţit responsabilă faţă de sora mea, de mama mea. Ele sunt şi mai sensibile decât mine. Trebuia să duc eu greutatea asta pe umeri. Am intrat într-o depresie cruntă după 5 luni de zile, apoi mi-am deschis un pic sufletul. M-am trezit apoi cu problema asta, am rezolvat-o la psiholog.

Eram deja în Bucureşti atunci. Eram în Bucureşti şi cumva tata m-a aşteptat. Era o zi de joi seara şi mama mi-a spus să merg acasă. A doua zi am luat bilet de avion, am ajuns, am vorbit cu el, am mâncat şi mama s-a dus prin spital. Am rămas doar eu cu el.

M-a aşteptat să ajung acasă, să îşi ia ramas bun de la mine. M-a strâns foarte tare de mână, s-a întors cu faţa către perete şi ăla a fost momentul…”, a spus Ilinca Vandici la Interviurile VIVA!.

Vezi și: "Bravo, ai stil!" revine la Kanal D. Ilinca Vandici, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel