Data actualizării:
Data publicării:

Ilinca Vandici, despre divorțul de soțul ei: Îmi pare rău să vă dezamăgesc

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Sursa foto: Facebook Ilinca Vandici Oficial
Ilinca Vandici a vorbit despre divorțul de Andrei Neacșu, soțul ei. Vedeta a dat cărțile pe față, după zvonurile apărute.

"Îmi pare rău să vă dezamăgesc, îmi pare bine pentru mine. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Este cam tot ce am visat și mi-am dorit de la o familie, de la un bărbat, de la o relație. Bineînțeles că toți avem plusuri și minusuri. Bineînțeles că ne mai ciondănim și noi. Bineînțeles că, după, ne împăcăm și ne iubim, dar nu uităm niciodată că avem un copil.

În momentul în care intervine un copil, fir-ar să fie de treabă, nu mai poți să fii de capul tău și să zici: "Nenorocitule, ai făcut nu știu ce, gata, la revedere, ne despărțim!". Eu [ziceam asta], înainte de căsnicie. După ce a venit Zian: "Hai, iubi, că nu e așa de rău. Te rog eu nu mai face asta, pentru că mă deranjează. Hai să încercăm să facem să fie bine, să fim fericiți!". (…) Deci divorț nu e, nu e!”, a spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017, după doi ani de relaţie. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari, localitatea în care cuplul locuieşte. Cel care a oficiat ceremonia este chiar socrul vedetei, care este primarul localității.

"Nici acum nu-mi vine să cred"

Prezentatoarea TV a devenit mămică pe 23 iulie 2017, recunoscând, în urmă cu ceva timp, că s-a confruntat cu o depresie natală foarte grea.

"Nici acum nu-mi vine să cred că am trecut prin așa ceva… A fost prima dată în viață când am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, plâns fără vreun motiv, frică, insomnii, sentimentul de neputință… Sunt stări pe care, dacă nu le înțelegi, e greu să le depășești! Lucrez de un an de zile cu un terapeut care mă ajută să înțeleg, să-mi explic și să depășesc anumite episoade din viața mea, inclusiv depresia post-natală", a spus Ilinca Vandici pentru viva.ro.

"Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare!"

"Sunt o mamă extrem de implicată, grijulie, iubitoare! O mamă ce își dorește o educație frumoasă și o dezvoltare sănătoasă a copilului ei! Sunt foarte liniștită și cât e la grădiniță pentru că am încredere totală și știu sigur că e pe mâini bune! De obicei, după ce îl iau de la grădiniță, stăm împreună și ne facem programul nostru astfel încât, fiind cu mine, în mijlocul familiei, iar nu am de ce să mă panichez!", a mai spus prezentatoarea de la "Bravo, ai stil!".

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel