Data actualizării:
Data publicării:

Ilinca Obădescu pleacă de la Kanal D. Anunțul postului TV

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Kanal D
Sursă foto: Kanal D
Ilinca Obădescu vine cu vești mai puțin fericite pentru fanii înfocați.

Nu a uitat nimeni despre Ilinca Obădescu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la Kanal D. Dacă pentru unii viața este imprevizibilă, nu ar fi nicio excepție nici pentru Ilinca. Vedeta a ales să se reprofileze, iar noul loc de muncă o încântă mai tare ca niciodată.

Vezi și: Ce spune Brigitte Sfăt despre Cătălin Cazacu! S-au iubit sau nu?

Fanii înfocați ai vedetei o mai pot vedea doar până joi, nouă noiembrie, la televizor, iar aprecierea care răsună în urma ei ajunge până în camerele telespectatorilor.

„Îi mulţumim Ilincai Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului şi apreciem implicarea sa în activitatea echipei Ştirilor Kanal D. De asemenea,  îi dorim mult succes în tot ceea ce îşi propune să realizeze în viitor.”, notează Kanal D.

Declarația prezentatoarei a fost însoțită de salutul fanilor, astfel că, deși sunt lăsate și „lacrimi” în urma ei, mulți dintre urmăritorii acesteia îi urează succes pe noul drum ales de ea.

 “Din data de 10 noiembrie începe un nou din viaţa mea.”, a spus Ilinca.

Ea continuă și subliniază „susținerea și modul în care a fost ajutată de colegi de-a lungul celor 10 ani”, urmând după să împărtășească cu publicul „prima zi în care a pășit la pupitrul știrilor”.

Vezi și: Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit! Care au fost motivele separării. Primele reacții

În mod excepțional, în cei 10 ani de activitate, Ilinca a reușit să „realizeze în calitate de reporter 490 de ediții ale emisiunii”.

Mai jos redăm mesajul integral al vedetei:

„Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.  Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica .  Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, spune Ilinca Obădescu.                                                                      

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter, este prezentatoare a Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00. 

Vezi și: Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu, cel mai nou cuplu din showbiz: Se întâmplă ceva frumos

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel