Iliescu: PSD și PNL nu pot deveni un partid unic. Au filosofii diferite
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iliescu
iliescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că opoziţia este coagulată, dar PSD şi PNL nu se pot transforma într-un partid unic al opoziţiei din cauza filosofiilor şi a conceptelor diferite despre societate.

„Este o abordare puţin simplistă. Toţi ar dori să se transforme cele două partide într-un partid unic al opoziţiei, nu se poate aşa ceva. Liberalii au filosofia, au conceptele lor despre societate - ce înseamnă raportul social, economic, ce înseamnă politică socială, iar social-democraţia are alte concepte. Dar, în ciuda acestor deosebiri, şi în trecut şi acum, s-a găsit şi se găseşte acea platformă comună pentru o opoziţie unită şi mai eficientă împotriva unei puteri discreţionare şi anti-democratice, a precizat liderul de onoare al social-democraţilor.

Cetățenii au greșit când l-au ales pe Băsescu

„Din păcate, a fost marea greşeală pe care au săvârşit-o cetăţenii când, la ultimele alegeri, l-au revotat pe Băsescu, e adevărat, cu chestii discutabile. Scorul în interiorul ţării a fost defavorabil lui Băsescu. S-au adăugat nişte voturi colectate nu ştiu cum de la românii care lucrează în afară. Deci s-a folosit de o conjunctură discutabilă. Oricine ar fi fost mai bun”, a conchis Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel