Urmărește emisiunea live
Ilie Bolojan a spus dacă va candida pentru o funcție la București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Facebook Ilie Bolojan
Foto: Facebook Ilie Bolojan
Ilie Bolojan, președintele CJ Bhor, a vorbit despre o eventuală candidatură în afara județului pe care îl păstorește.

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost invitat la Prima News, unde a fost întrebat cu privire la o eventuală candidatură la București.

„Cred că este o aşteptare în societate pentru oameni competenţi, oameni care pot să facă ceva, pentru oameni care pot să facă mai mult. Ei sigur pot să vină din lumea politică sau din afara lumii politice.

Riscul pentru cei din afara lumii politice, şi vedem câteva exemple, nu mă apuc să fac acum nominalizări, este că vin cu entuziasm mare, dar necunoscând mecanismele, neavând experienţă, se dovedeşte că de pe conturile de Facebook lucrurile se pot face mai uşor decât în realitate. Deci nu întotdeauna cineva din afara sistemului poate performa. În ceea ce mă priveşte pe mine, nu se pune problema unor candidaturi în afara judeţului Bihor”, a afirmat Ilie Bolojan.

Ilie Bolojan a fost văzut în repetate rânduri ca o opțiune de prim-ministru, președinte și chiar primar al Capitalei. De curând, Partidul Național Liberal l-a inclus într-un sondaj în Capitală. Președintele CJ Bihor a declarat la acea vreme că nu a avut cunoștință că PNL l-a inclus în sondaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel