Ileana Ciuculete. Cornel Galeș, mărturisiri despre boala artistei: Ileana mi-a interzis să spun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cornel Galeș a vorbit despre suferința Ilenei Ciuculete.

Ileana Ciuculete ar fi suferit de mai multe boli, potrivit declarațiilor făcute de Cornel Galeș, fostul soț al artisetei.

"Trebuie să dăm timpul cu mult înapoi. Am fost la un Revelion în 96, la Buzău. Ileana mi-a interzis atunci să nu spun nimănui că trebuie să se opereze la sân. Ileana a mai avut o problemă. În tinerețe, a avut un accident de mașină, unde a rămas cu probleme mari la coloana vertebrală.

Atunci lumea a spus că a murit, iar pentru ea a fost o traumă foarte mare. Îmi povestea la un moment dat că îi venea să se arunce pe geam. Avea problema aceasta. Din cauza acestui accident au survenit niște probleme. Ea, în ultimii opt ani, a avut nevoie de asistență permanentă. Virusul pe care l-a avut ea a fost un virus C degenerat, care se disimulează. Ea nu avea șanse să fie salvată. A fost conștientă până când a murit.", a spus Cornel Galeș, la Antena 3.

În martie, anul trecut, interpreta de muzică populară Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani, răpusă de o boală despre a cărei existență nu știa, s-a speculat la vremea respectivă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel