Data publicării:

Ilan Şor îi cere ambasadorului UE la Chişinău să plece din ţară. Răspuns acid: Înseamnă că facem exact ceea ce trebuie

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Captură Facebook Ilan Șor
Sursă foto: Captură Facebook Ilan Șor
Ilan Şor, politician moldovean condamnat la închisoare, îi cere ambasadorului UE la Chişinău să părăsească Republica Moldova. 

"Mă întreb ce forțe l-au obligat pe ambasadorul UE, Jānis Mažeiks, să arunce cu noroi în politicienii moldoveni. Pentru cei care nu știu, acesta a decis să se amestece în treburile interne ale țării mele și i-a numit pe cei mai altruiști și onești politicieni din echipa mea și din Partidul „Șansă” „grup infracțional organizat”

(…) Mažeiks și oamenii lui ar trebui să fie imediat declarați persona non-granta. Ei abuzează de statutul lor pentru a influența situația politică de la noi. (…) Pleacă din țară, nerespectat domn Mažeiks!”, se arată în postarea lui Ilan Șor de pe Telegram.

Răspuns acid al lui Mazeiks 

"Este îmbucurător să văd că un infractor condamnat vrea să plec din Republica Moldova. Înseamna că facem exact ceea ce trebuie, ajutând statul să scoată banii murdari din politica moldovenească.

Oricum, sunt sigur că mulți moldoveni și-ar dori ca „cel mai altruist și onest politician” să revină în Moldova, unde își poate petrece următorii 15 ani fără să-și schimbe locația”, a scris Jānis Mažeiks pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel