Ilan Laufer: Sunt slăbit, am probleme cu stomacul. Lipsa activității sportive se resimte
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ilan Laufer
Ilan Laufer
Ilan Laufer, ministrul pentru mediul de afaceri și anteprenoriat a spus la DCNews Live că nu mai reușește să se mențină în formă, iar programul solicitant l-a făcut să resimtă probleme la nivelul stomacului și chiar să se simtă slăbit. 

Ministrul spune că nu mai reușește să facă sport, iar acest aspect îl resimte din plin. 

"Îmi doresc ca de anul viitor să reușesc cumva să mă reapuc de sport, pentru că este foarte foarte important și chiar se simte din punctul de vedere al sănătății că deja de o perioadă destul de lungă nu mai fac activitate fizică. Mă simt mai slăbit, mi-au apărut niște mici probleme la stomac, nu mai mânânc la fel de bine cum o făceam înainte, nici ca orar, nici calitativ. Aceste lucruri contează foarte mult. Sunt câteva chestii care se resimt," a spus ministrul Ilan Laufer. 

El spune că repausul este foare important, însă toate sacrificiile merită efortul existând compensația îndeplinirii obiectivelor în funcția importantă pe care o deține în Guvern. 

"Este un volum de muncă atât de mare și mă aflu la al XI-lea weekend în care am lucrat și sâmbăta și duminica și nu ai cum să nu te resimți. Atunci când nu te mai odihnești, evident că apar și efecte negative asupra corpului. În sport, prima lecție pe care o înveți este că repausul este la fel de important ca antrenamentul în sine și nutriția. Dacă nu există repaus, la un moment dat nu mai există randament. Pe de altă parte este satisfacția că fac lucruri, că mișc lucruri și atunci este o compensație," a mai spus Laufer.

Vezi răspunsul complet: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel