Data publicării:

Îl vrea UDMR premier pe Cîţu? Ce spune Kelemen Hunor

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a vorbit despre propunerea de premier pe care a făcut-o PNL, în persoana lui Florin Cîţu.  

"Eu prefer un guvern politic, cu un premier politic. Domnul Ciucă este un militar extraordinar, un om care ştie să conducă armata, e ministrul Apărării, dar într-un guvern politic e bine să fie un premier politic. Nu avem nimic împotriva unui militar, dar nu neapărat în fruntea guvernului. (...) Noi l-am fi votat pe domnul Cîţu şi în martie, dar s-a retras în ultima clipă. Eu am spus şi atunci că va fi votat, deci nu era nicio problemă pentru noi să-l votăm. Am văzut cum a gestionat problemele de la Finanţe în această perioadă, pentru noi a fost una dintre puţinele surprize plăcute.

Nu am nimic împotriva domnului Cîţu, dar să vedem cum vor fi discuţiile, ce crede domnul Cîţu despre o astfel de coaliţie, fiindcă ei până acum au guvernat în formulă monocoloră şi nu ştiu dacă e toată lumea pregătită pentru o coaliţie destul de dificilă de altfel. ", a declarat, la România TV, Kelemen Hunor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel