Îl mai ții minte pe Dan Bălan? Ce sumă COLOSALĂ a făcut din muzică: Banii continuă să intre
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 17 iul 2021, 15:20
WhatsApp
Foto: Instagram Dan Balan
Foto: Instagram Dan Balan
Ce avere uriașă a strâns Dan Bălan din muzică. 

Dan Bălan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Dan Bălan a adunat o avere încă de pe vremea când făcea parte din trupa O-ZONE și chiar dacă trupa s-a destrămat de mult, el a continuat o carieră solo și se află în topurile muzicale internaționale. Mai mult, Dan Bălan este renumit pentru cele mai scumpe videoclipuri.

Cât a câștigat Dan Bălan din muzică

"Am câștigat peste 10 milioane de euro, iar banii continuă să intre în conturi. Piesele mele și acum sunt folosite în diferite filme, show-uri televizate, reclame, iar asta înseamnă bani", a declarat Dan Bălan, scrie wowbiz.ro.

Dan Bălan a continuat să cânte solo, strângând tot mai mulți bani. Artistul a recunoscut că a investit foarte mult în imagine lui și în videoclipuri.

Artistul a recunoscut că unul dintre videoclipurile sale, "Joanna", a costat 250 de mii de dolari, dat fiind faptul că a fost făcut la Hollywood:

"Joanna a costat foarte mult. 250 de mii de dolari, prea mult, dar a fost făcut la Hollywood. Joanna nu m-am așteptat sa fie atât de scump, m-am gândit să fie mai ieftin, pentru că la început trebuia să fie filmat într-un magazin, apoi s-a schimbat la o casă, toate păpușile acelea costă. S-a adunat la buget, dar pe urmă nu am mai putut să dau înapoi. Dacă vrei să faci ceva la un nivel internațional, atât costă clipurile. Dacă ajungi la un anumit nivel, trebuie să-l menții. Asta costă și necesită investiții financiare", a mai spus Dan Bălan.

Dan Bălan, jurat la Vocea Ucrainei. Ce a făcut când a auzit Dragostea din tei

Jurat la „Vocea Ucrainei”, Dan Bălan a avut o surpriză uriașă când a auzit la audițiile pe nevăzute hitul „Dragostea din tei” al fostei trupe O-Zone din care a făcut parte. Dan Bălan a apăsat primul butonul, curios să vadă cine s-a încumetat să îi cânte melodia. „Vocea Ucrainei” se difuzează în Ucraina la postul 1plus1 și este același format cu „Vocea României”, show transmis la Pro TV.

Tânăra de la „Vocea Ucrainei” care l-a impresionat pe Dan Bălan este Katerina Begu, de 26 de ani, care a cântat „Dragostea din tei” într-o română impecabilă. Ea s-a declarat din start o admiratoare înfocată a lui Dan Bălan. La doar 12 secunde de când Katerina a început să cânte, Dan Bălan și o altă jurată au apăsat simultan butonul și s-au întors să vadă concurenta. Până la finalul piesei însă, Katerina i-a convins și pe ceilalți doi jurați să apese butonul și să-și întoarcă scaunele.

Impresionat de interpretarea originală a concurentei de la „Vocea Ucrainei”, Dan Bălan s-a ridicat din scaunul de jurat și a mers pe scenă pentru a o îmbrățișa și pentru a face un duet impresionant. Momentul artistic realizat de Katerina Begu și Dan Bălan la „Vocea Ucrainei” a adunat pe YouTube peste trei milioane de vizualizări. La final, Katerina Begu a ales să facă parte din echipa lui Dan Bălan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?