Îl mai știți pe Mihai, tânărul care o căuta pe Bianca? A intrat în politică
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Îl mai știți pe Mihai, tânărul care, la începutul anului 2020, o căuta pe Bianca?

Mihai, un tânăr din Brașov, a povestit ce i s-ar fi întâmplat în tren, pe data 28 octombrie 2018. Brusc, abia după aproape doi ani, a decis să vorbească și a lansat o provocare. El a cerut ajutorul pentru a o găsi pe Bianca, fata de care s-a îndrăgostit în trenul Brașov-București. Mihai a întâlnit-o în urmă cu aproape doi ani şi de atunci nu știe cum să dea din nou de ea. În orice caz, după foarte multă promovare, această Bianca nu a dat niciun semn. Bizar, nu? Asta în condițiile în care povestea lui Mihai a primit foarte multe share-uri, a fost dată la radio, la televiziune și în presa online.

Cititorii s-au întrebat, și pe bună dreptate, de ce o persoană care și-a întâlnit marea dragoste în tren decide, brusc, după un an și jumătate, că vrea să o caute? Cred că am aflat răspunsul.

Inițial am crezut că și-a făcut publicitate pentru o carte. De fapt, omul își pregătea intrarea în politică. Mihai candidează independent pentru Consiliul Local Brașov.

VEZI ȘI: #apuscubianca. De ce Mihai o caută pe Bianca. Cea mai frumoasă poveste de dragoste din tren versus inimioarele de la DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel