Îl ajung atacurile lui Trump. Hunter Biden, vizat de o ANCHETĂ legată de situaţia sa fiscală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Fiul lui Joe Biden, Hunter, a anunţat că a aflat cu o zi înainte că este vizat de o anchetă federală în statul Delaware în legătură cu situaţia sa fiscală, notează AFP.

'Iau acest lucru foarte în serios, dar am încredere că o analiză profesională şi obiectivă va arăta că mi-am gestionat afacerile în mod legal şi corespunzător, inclusiv cu ajutorul unor consilieri fiscali profesionişti', a comentat el într-un comunicat.

'Preşedintele ales Biden este extrem de mândru de fiul său care a fost nevoit să facă faţă unor provocări teribile, în special atacurile personale josnice din ultimele luni, pentru a ieşi întărit în final', a declarat echipa de tranziţie a lui Joe Biden în acelaşi comunicat.

Trump, acuze dure la adresa afacerilor familiei Biden

Preşedintele în exerciţiu, Donald Trump, a acuzat familia Biden în cursul campaniei prezidenţiale că este o 'întreprindere criminală', insistând asupra afacerilor lui Hunter Biden din Ucraina şi China în momentul în care tatăl său era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017).

El l-a acuzat mai ales pe Joe Biden că a obţinut îndepărtarea unui procuror ucrainean pentru a evita punerea sub urmărire penală pentru acte de corupţie legate de compania din domeniul gazelor naturale Burisma unde fiul său a fost membru în consiliul de administraţie, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel