Urmărește emisiunea live
IISUS răstignit. Cum s-au aliniat planetele în ziua răstignirii
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Pe 3 aprilie, anul 33, atunci când specialiștii susțin că a avut loc răstignirea lui Iisus, un eveniment cosmic unic s-a petrecut, Este vorba despre alinierea planetelor Saturn, Uranus, Jupiter, Venus și Pământ sub forma unui om răstignit.

Miguel Antonio Fiol, un istoric de la Universitatea din Wisconsin-Madison, este cel care a realizat impresionanta descoperire. Conform analizelor textelor antice, cât și al Bibliei, echipa de specialiști condusă de Fiol a ajuns la concluzia că Mântuitorul a fost răstignit în ziua de 3 aprilie, anul 33, moment în care cele 5 planete din sistemul solar s-au aflat într-o conjuncție cel puțin ciudată, dar sugestivă. Cele cinci planete s-au aliniat în forma unui om răstignit, de parcă ar fi vrut să marcheze tragicul eveniment.

Jupiter și Uranus s-au învârtit precum într-o oglindă și astfel s-au poziționat și au imitat mâinile lui Iisus. Terra și Venus au imitat picioarele, iar Saturn capul lui Iisus. Cele cinci planete s-au aflat într-un mod ciudat în poziții interesante și conjuncția a fost parcă una premeditată ca și cum întreg Universul ar fi participat la evenimentul de pe Terra.

[citeste si]

Potrivit oamenilor de știință conjuncția planetelor a început în luna martie și a durat până la jumătatea lunii aprilie. Interesant este că în această perioadă s-a petrecut și răstignirea lui Iisus. Această aliniere bizară se produce o dată la 333 de ani, ceea ce înseamnă că s-a produs doar de 5 ori în 2000 de ani, iar următoarea conjuncție va avea loc în 2031.

Totuși, această descoperire a provocat o serie de reacții. Cei mai muți dintre specialiști sunt de acord că toate lucrurile se petrec cu un scop bine precis. Cu toate acestea, există și anumite voci care sunt de părere că este vorba despre o mare coincidență și nimic mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel