Igaş: Ponta se joacă de-a Che Guevara spunând că i se pare ilegală declararea CNP la recensământ
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
TSD - DISCOTECA
TSD - DISCOTECA

Ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat miercuri că Victor Ponta îndeamnă la nerespectarea legilor şi regulamentelor Parlamentului şi se joacă în continuare de-a Che Guevara spunând că i se pare ilegală declararea datelor personale la recensământ şi că el nu ar fi dat CNP-ul.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat într-un interviu acordat Mediafax că nu a fost recenzat şi că nu ştie dacă a fost căutat în Gorj, pentru că stă foarte puţin acasă. El a precizat însă că oricum nu i-ar fi dat recenzorului Codul Numeric Personal şi că există suspiciuni legate de motivaţia solicitării acestuia.

În replică, ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat că Victor Ponta îndeamnă de această dată la nerespectarea legilor României şi a regulamentelor Parlamentului.

"Constat cu uimire că Victor Ponta, acest personaj imatur care visează să ajungă prim-ministru, îndeamnă de această dată la nerespectarea legilor României şi a regulamentelor Parlamentului. Deşi obligativitatea declarării datelor personale la recensământ este reglementată de legislaţia în vigoare, Ponta se joacă în continuare de-a Che Guevara, spunând că i se pare «ilegal» acest lucru şi că el nu i-ar fi dat recenzorului Codul Numeric Personal. În plus, nici prevederile parlamentare nu conteazã pentru acest politician mărunt care califică regula majorităţii din Senat drept o «şmecherie»", a spus Traian Igaş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel