Idee inedită într-un supermarket. Ce fac oamenii pentru a arăta că sunt disponibili pentru flirt / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Clienții unui supermarket au găsit o metodă inedită pentru a arăta că sunt singuri și sunt dornici de flirt. 

O nouă tendință din Spania îi încurajează pe cei singuri să-și caute parteneri în supermarketuri folosind un cod bazat pe fructe a dus la niște scene tumultoase, până la punctul în care poliția a fost chemată pentru a restabili ordinea, scrie YahooNews.

Afirmațiile potrivit cărora spaniolii singuri își pot găsi jumătatea între 19:00 și 20:00 în supermarketurile Mercadona au atras o mulțime de persoane singure în ultimele zile. Doritorii nu trebuie decât să-și pună un ananas cu susul în jos în cărucior.

Actrița și umorista Vivy Lin este responsabilă pentru acest fenomen. Ea a distribuit pe TikTok un videoclip în care împinge un cărucior printr-un supermarket Mercadona în timp ce vorbește despre fenomen.

„Timpul de conectare în Mercadona este între 19:00 și 20:00”, spune Vivy Lin în videoclip.

@20m Dos amigas pasean por Mercadona para comprobar si es real que hay una hora para ligar  ???? @yosoyvivylin  #mercadona #mercadonatiktok #ligar ♬ sonido original  - Periódico 20minutos

Manevra cu ananasul întors invers în căruciorul de cumpărături trebuie să se încheie prin împingerea acestuia în zona de vinuri a magazinului, în speranța că cineva pe care îl consideri atractiv va reacționa favorabil. Fenomenul s-a viralizat și a dus inclusiv la niște scene ciudate și uneori haotice.

În trecut, ananasul întors a fost folosit pentru a facilita găsirea persoanelor care sunt interesate de relații intime. Deși unii oameni s-ar fi bucurat de cea mai recentă utilizare a fructului, au existat rapoarte că mulți membri ai personalului Mercadona nu sunt foarte entuziasmați de acest nou trend.

Angajații supermarketului din orașul Bilbao, din nordul Spaniei, au raportat că mai multe persoane singure, entuziaste, au făcut un flash mob în magazin și au „coplești” supermarketul.

La sosirea poliției, mulțimea s-a dispersat imediat. Nimeni nu a fost arestat în timpul evenimentului.

Potrivit site-ului de știri Olive Press, indicii cu privire la intențiile cuiva pot fi găsite în alte bunuri din căruciorul său. De exemplu, a vedea ciocolată sau alte dulciuri indică faptul că persoana caută o relație serioasă sau ceva mai serios. Cu toate acestea, revista susține că o salată verde sau leguminoasele indică faptul că oamenii caută ceva mai informal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel