Urmărește emisiunea live
ÎCCJ respinge contestația în anulare a lui Mazăre
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Radu Mazăre
Radu Mazăre
Magistrații instanței supreme au respins contestația în anulare formulată de Radu Mazăre împotriva deciziei de condamnare definitivă la 9 ani în dosare privind retrocedarea plajelor din Constanța.

„Respinge, ca inadmisibile, contestaţiile în anulare formulate de contestatorii-condamnaţi Mazăre Radu Ştefan, Barbu Paraschiva, Puşcaşi Marius şi Puşcaşi Carmen împotriva deciziei penale nr.32/A din data de 7 februarie 2019, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală, în dosarul nr. 6536/2/2008", se arată în decizia magistraților Înaltei Curți.

Pe de altă parte, instanța a admis în principiu (adică cererea lor întrunește condițiile pentru a fi judecată) contestaţiile în anulare formulate de alți condamnați în dosar: Dima Alin Horaţiu, Andrei Aurel Jean, Nejloveanu Niculae, Giurgiucanu Georgică şi Săvulescu Emil Dragoş, notează Mediafax. Însă cererea acestora de suspendare a executării pedepsei definitive a fost respinsă.

Judecătorii instanţei supreme l-au condamnat definitiv, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Acesta execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel