ICCJ: Fostul şef de la Permise Argeş nu justifică peste 460.000 de euro
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vlasceanu
vlasceanu

Gheorghe Vlăsceanu, fostul șef al al Serviciului Permise Argeş, nu poate justifica averea dobândită, judecătorii ÎCCJ hotărând irevocabil că există o vădită diferenţă între veniturile realizate şi averea dobandită în sumă de 2.316.529 lei, 434.805 euro şi 1.580 de dolari, dând câştig de cauză ANI.

În 27 aprilie 2011, Curtea de Apel Piteşti a stabilit în acest caz, reclamat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI), că "dobândirea sumelor de 454.805 Euro, 1.580 dolari USD şi 145.420 lei, precum şi a cotei părţi de 1.979.392 lei din avere, nu au caracter justificat şi dispune confiscarea acestora de la pârâtul Vlăsceanu Gheorghe Codruţ".

Vlăsceanu a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a hotărât irevocabil, marţi, respingerea ca nefondată a acţiunii fostul şef al Serviciului.

Inspectorii de integritate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) Argeş au acumulat averi ce depăşesc veniturile realizate.

Gheorghe Vlăsceanu, alături de alte 27 de persoane, este judecat în dosarul permiselor eliberate fraudulos în Argeş, considerat unul dintre cele la mari cazuri de corupţie din Poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel