Ibrahimovic, golul 500. O nouă declarație arogantă: ”Așa vor rămâne în istorie”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Zlatan ibrahimovici
Zlatan ibrahimovici
Zlatan Ibrahimovic a marcat golul 500 al carierei, o adevărată performanță reușită de vârful suedez.

Cunoscut pentru declarațiile sale arogante, Zlantan nu s-a lăsat nici de această dată mai prejos. Ibrahimovic a marcat golul 500, dar echipa sa LA Galaxy a pierdut cu scorul de 5-3 împotriva celor de la Toronto.

"Din punctul meu de vedere, este fantastic. Probabil că numărul meu de goluri e mai mare decât numărul de meciuri al tuturor băieților de pe teren. Este ceva uriaș! Sunt unul dintre cei care au marcat 500 de goluri în carieră. Era mai bine dacă am fi câștigat acest meci. Încă nu am văzut filmările cu golul, dar primesc multe mesaje în care mi se spune că este ceva nebunesc. Înseamnă că am făcut o nebunie.

Felicitări celor de la Toronto! Această echipa va fi ținută minte ca echipa împotriva căreia am marcat golul 500. Nu e prima dată când sunt aplaudat de fanii echipei adverse. E frumos. Simt că suporterii adverși devin suporterii echipei mele. Se bucură când mă văd jucând. Se prefac că mă fluieră. Fac asta ca să arate că sunt loiali echipei lor, dar știu că în adâncul sufletului sunt fanii mei. Este foarte plăcut", a declarat Zlatan Ibrahimovic după meci, potrivit Gazetei Sporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel