Iași. Un fost cadru MAI s-a sinucis aruncându-se în fântână (VIDEO)
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Captură video - ISU Iași
Captură video - ISU Iași
Un fost cadru MAI s-a sinucis, aruncându-se într-o fântână din satul Golăiești.

Un bărbat cu vârsta aproximativă de 50 de ani a căzut într-o fântână din satul Golăiești din județul Iași. Acesta a murit, în ciuda eforturilor echipelor de salvare, scrie Ziarul de Iași

Se pare că bărbatul de 55 de ani, fost cadru MAI, s-ar fi sinucis. Acesta a ieșit la pensie în urmă cu mai mulți ani, iar în timpul activității sale, bărbatul a lucrat ca maistru militar atât la Iași, cât și în alte zone din țară.

S-a dus la bar apoi s-a sinucis

Fostul cadru MAI a fost în timpul zilei la un bar din sat, iar spre după-amiază a plecat spre casă. Din păcate, nu a ajuns acasă, oprindu-se la fântâna ce se afla peste drum. Și-a dat jos o parte din haine și s-a aruncat în puțul ce are o adâncime aproximativă de 10 metri. 

Un vecin i-a găsit îmbrăcămintea pe gardul de lângă fântână, iar o femeie ce locuiește în apropiere a sunat la 112. Echipajul de pompieri și paramedici SMURD au reușit să îl scoată pe acesta din puțul ce are un diametru de aproximativ 40 de centimetri. Bărbatul a căzut până la adâncimea de 5-6 metri. Medicii sosiți la fața locului s-au pronunțat asupra decesului. 

Se pare că bărbatul locuia singur. Cea mai apropiată rudă a sa era un frate. 

O adolescentă s-a sinucis la Galați în iulie

O fată de 17 ani, elevă de liceu, și-a pierdut viața după ce a luat o supradoză de pastile. Gestul extrem al adolescentei a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o serie de necunoscute, pe care anchetatorii trebuie acum să le lămurească, scrie Viața Liberă. 

O femeie din Braniștea a sunat la 112 pentru a anunța că fiica sa, în vârstă de 17 ani, încercase să se sinucidă. Fata avusese o ceartă cu părinții, după ce fusese plecată, pentru câteva zile, de acasă. În ajutorul adolescentei a fost trimis un echipaj de ambulanță.

”Fata a mărturisit echipajului de pe ambulanță că a luat mai multe antiinflamatoare. Era în stare stabilă. După acordarea primului ajutor, a fost dusă la Spitalul de Copii din Galați pentru îngrijiri medicale suplimentare”, a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul medical al Ambulanței Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel