Ianis Hagi, propus la Arsenal Londra
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Ianis Hagi, şeptarul celor de la Glasgow Rangers, este în atenţia lui Arsenal, echipă antrenată de Mikel Arteta. 

”Hagi are o precizie a paselor de 83%, iar a driblingurilor reușite de 50%. Cifre excelente pentru un tânăr jucător care devine și mai periculos în fața porții. 

Hagi este folosit mai mult pe partea dreaptă, dar poate evolua și în spatele vârfului. A marcat 7 goluri în campionat din 59 de șuturi, ceea ce demonstrează că simte poarta frecvent.

Ar fi de mare ajutor pentru Arsenal, care suferă la acest capitol, mai ales când Aubameyang nu este în formă.

Hagi este un jucător extrem de influent pentru restul echipei - Rangers a marcat 64 de goluri cu el în teren. El a creat 45 de ocazii și a dat 34 de pase importante.

Are 11 assist-uri, este cel mai bun din Scoția la acest capitol, ceea ce i-a adus premiul pentru playmaker-ul anului. 

E greu de pus un preț pentru român, dar o ofertă de 15 milioane ar fi un start pentru tratative”, scriu cei de la foottheball.com. 

De ce nu e Hagi titular la Rangers 

„Consider că procesul de adaptare este motivul pentru care Hagi încă nu este un titular constant în echipă. Trebuie să te adaptezi unei noi țări, noilor tradiții și unui sistem de lucru diferit. Sunt sigur că în acest sezon poate deveni un jucător important al echipei – un titular constant și un marcator.

Este crucial să obțină încrederea managerului și se pare că Hagi în sfârșit o obține. Acum, odată ce va fi mai relaxat cu privire la viitorul său în cadrul echipei, poate să aibă evoluții mai bune în meciuri. Meciurile din Champions League reprezintă vârful fotbalului european și atât clubul, cât și Hagi, își doresc să profite pe acest plan și să joace în faza grupelor în acest sezon”, a declarat Rivaldo, conform Prosport.

Glasgow Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a fost învinsă marți seara, pe teren propriu, de echipa suedeză Malmö FF, în manșa secundă a turului 3 al Ligii Campionilor. Scorul din tur fusese, același, 2-1, astfel că scandinavii s-au calificat în play off-ul competiției, cu scorul general de 4-2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel