Ianis Hagi, la Sevilla. Suma refuzată de ”Rege”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
FC Sevilla a făcut o ofertă clară pentru Ianis Hagi (20 de ani), după cum a anunţat Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorul.

În vară, înainte să marcheze cinci goluri, să ofere patru pase decisvie pentru Viitorul şi să conducă naţionala României spre primul European Under 21 din ultimele două decenii, Ianis Hagi se putea muta în La Liga, la echipa de pe locul al doilea, FC Sevilla. Gică Hagi nu a fost mulţumit cu suma propusă.

Site-ul eldesmarque.com, potrivit Prosport, înaintează acum suma pe care oficialii de la FC Sevilla ar fi fost gata să o plătească pentru transferul lui Ianis Hagi. Andaluzii erau pregătiţi să ofere 3 milioane de euro în schimbul lui Ianis Hagi, conform jurnaliştilor spanioli. Aceştia mai notează că Hagi junior e în continuare pe lista Sevillei şi că "ar putea fi transferat în iarnă".

Viitorul l-a răscumpărat pe Ianis Hagi de la Fiorentina la începutul lui 2018, pentru două milioane de euro. Toscanii şi-au păstrat un procent de 25% dintr-un viitor transfer al lui Ianis. Decarul şi căpitanul Viitorului a contribuit la 20 de reuşite: 13 goluri şi 7 pase decisive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel