Ianis Hagi, întâlnire cu Real Madrid într-un meci amical
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Facebook Ianis Hagi
Facebook Ianis Hagi
Rangers și Real Madrid se vor întâlni într-un amical de gală pentru scoțieni.

Glasgow Rangers și Real Madrid vor disputa un amical de gală, pe Ibrox Park, partida făcând parte din șirul de evenimente organizate de scoțieni cu ocazia împlinirii a 150 de ani de existență a clubului. Presa scoțiană îl anunță titular pe Ianis Hagi în meciul de duminică seara, de la ora 20.00.

Acesta este al treilea amical din pre-sezon pentru Real Madrid, după ce anterior a câștigat împotriva celor de la Fuenlabrada și a remizat cu Rayo Vallecano. De asemenea, va fi al patrulea meci de pregătire al lui Glasgow Rangers și al doilea meci în ultimele 24 de ore, după ce sâmbătă a remizat cu Brighton.

Este primul amical cu caracter oficial pentru echipa lui Ancelotti

Acesta va fi primul amical cu caracter oficial pentru Los Blancos în acest pre-sezon, primele două fiind mai mult meciuri de pregătire. Există destul de multe absențe notabile pentru echipa madrilenă.

Real Madrid va fi lipsit de Karim Benzema, care a fost testat recent pozitiv pentru coronavirus. Rodrygo și Luka Jovic se recuperează după accidentări, dar au fost anunțați oficial ca făcând parte din echipa înscrisă pe raportul de joc al meciului. Pe de altă parte Gareth Bale, Luka Modric, Toni Kroos, Raphael Varane și David Alaba s-au antrenat separat de grup sâmbătă și vor lipsi. De la Rangers va lipsi probabil Jermaine Defoe, care s-a accidentat în meciul împotriva lui Arsenal. Atacantul Alfredo Morelos va lipsi, de asemenea, din amical, fiind odihnit după participarea alături de naționala Columbiei la Copa America.

Ce formații vor arunca în teren antrenorii celor două echipe

Primul 11 al lui Rangers, anticipat de presa scoțiană, va fi alcătuit din McLaughlin; Bassey, Balogun, Simpson, Patterson; Kamara, Kelly, Arfield; Wright, Hagi, Itten

Site-ul oficial al grupării madrilene a anunțat lotul cu care va aborda această partidă. Portarii: Lunin, Luis López și Toni Fuidias. Fundași: Nacho, Marcelo, Odriozola, Chust, Gila și Miguel. Mijlocași: Odegaard, Isco, Blanco, Marvin, Arribas, Morante și Dotor. Atacanți: Lucas V., Jović și Rodrygo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel