IAA Young Professionals România organizează Seara YP: Influencer Marketing
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
IAA Young Professionals organizează joi, 15 iunie, Seara YP dedicată Influencer Marketing. Evenimentul va avea loc la sediul organizației (Calea Victoriei, nr 126, et. 3), începând cu orele 19.00.

Această ediție îi are ca invitați pe Matei Dima (creator BRomania), Adela Dan (Head of Content – UM România), Vlad Ionescu (Fondatorul Școlii de Televiziune) și Andrei Dragu (Business Development Director V8).

În cadrul acestei întâlniri invitații se vor dezbate teme precum: rolul și importanța influencer marketing, exemple de bune practici, trenduri și tendințe.

“În ultima perioada am asistat la multe conflicte între reprezentanți ai programelor televizate și diverși influenceri din mediul online. În ciuda acestor discuții prezența influncerilor din mediul online este tot mai mare în campaniile de marketing. Ne propunem ca aceasta Seară YP sa-i ajute pe tinerii profesioniști să înțelegă mai bine cum s-a schimbat mixul de media odată cu ascensiunea online-ului și a influncerilor din această zona, cum pot fi integrați influncerii din diverse medii în campaniile de marketing și care este impactul ultilizării anumitor canale de comunicare”, declară Iulia Nicuale – Președinte IAA Young Professionals România.

Participarea este gratuită şi se realizează completând formularul de înscriere. Locurile sunt limitate şi se ocupă în ordinea înscrierilor. 

Mai multe detalii despre eveniment găsiți și pe pagina de Facebook IAA YP: https://www.facebook.com/events/453262408345130/

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel