I-a spus lui Mihai Bendeac ”sunt însărcinată”: I-am zis niște lucruri pe care nu le pot reproduce
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 18 oct, 12:16
WhatsApp
Mihai Bendeac / Captură Antena 1
Mihai Bendeac, un actor care oferă foarte rar interviuri despre viața lui personală, a răspuns cu sinceritate mai multor întrebări.

Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul său. 

„Mi s-a întâmplat de două ori în această viață să vină cineva să spună: am rămas însărcinată. Prima dată s-a demonstrat ulterior că era o nebunie de 18 ani care să arate că nu știu ce... Noroc că am vorbit cu mama ei. Nu era însărcinată”, a povestit Mihai Bendeac.

Ulterior, actorul a adăugat: „A doua oară a fost cineva care nu mi-a dat un semn vreo patru luni, după care mi-a trimis o fotografie, mi-a spus sunt în Paris. Mi-a trimis o ecografie, o fotografie cu mâna ei și în mâna ei o perfuzie. Întâi mi-a trimis ecografia ca să vadă cum reacționez, am sunat-o, i-am spus niște lucruri pe care nu le pot reproduce aici. După, la vreo două, trei zile distanță, mi-a trimis acea fotografie cu branula și mi-a zis: hai că ai noroc.”

VEZI ȘI: Manuela, prima iubire a lui Mihai Bendeac. Cum arată femeia ideală în viziunea lui și cine e Oana: Am suferit ca un câine

Ce a zis Mihai Bendeac despre Andra de față cu Măruță

G Ad:


Actorul Mihai Bendeac a vorbit și despre Andra, despre care a spus că „este o mare artistă a României”. Acesta consideră că oamenii, peste 40-50 de ani, se vor raporta la Andra „așa cum se raportează astăzi la Maria Tănase, să spunem. Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut România vreodată”, a precizat Mihai Bendeac.

„Îți mulțumesc mult de tot!”, i-a zis Cătălin Măruță, ulterior prezentatorul TV întrebându-l: „Nu o să se supere Delia pe tine?”

„Și Delia intră în aceeași paradigmă”, a zis imediat actorul. „Cred că sunt trei artiste, în momentul de față, vorbesc despre artiste care au confirmat și au peste 30 de ani, deci trei artiste din România la care oamenii se vor raporta așa. A treia este Loredana (n.r. Loredana Groza)”, a mai spus actorul Mihai Bendeac în cadrul podcastului.

Prezentatorul de la PRO TV a fost foarte încântat în momentul în care actorul a acceptat invitația. „Podcastul dedicat lui Mihai Bendeac este o revelație: câte straturi are de fapt un om, cât de bine le poate ascunde de ochii altora și cu ce preț! Un interviu cu Mihai Bendeac la vârsta de 38 de ani: cine este el acum! El a vorbit sincer, fără secrete, fără mândrie, iar eu l-a ascultat fără prejudecăți”, a spus Cătălin Măruță.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro