Data actualizării:
Data publicării:

Hunter Biden pledează vinovat pentru acuzații penale federale privind taxele și armele. Update: Reacția președintelui Joe Biden

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Hunter, fiul președintelui Joe Biden, a fost acuzat de infracțiuni federale privind taxele și armele.

Update: Reacția președintelui Joe Biden

Casa Albă a emis o declarație cu privire la acuzațiile care i se aduc lui Hunter Biden, pe fondul dosarului Departamentului de Justiție care confirmă că Biden va încheia un acord de pledoarie pentru infracțiuni fiscale și infracțiune federală cu arme.

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat: „Președintele și Prima Doamnă își iubesc fiul și îl susțin în timp ce el continuă să-și refacă viața. Nu vom face alte comentarii.”

Știre inițială: Hunter Biden pledează vinovat pentru acuzații penale federale privind taxele și armele

Hunter Biden, fiul președintelui Joe Biden, va pleda vinovat pentru trei acuzații federale, a declarat marți Departamentul de Justiție într-un dosar al instanței, conform CNN.

Hunter Biden va pleda vinovat pentru două infracțiuni fiscale federale și pentru o acuzație legată de deținerea de arme, potrivit dosarului la o instanță federală din Delaware. El se va prezenta în instanță pentru a pleda vinovat la acuzațiile care i se adu.

Care sunt acuzațiile care i se aduc lui Hunter Biden

Hunter Biden are 53 de ani și a fost acuzat că deține ilegal o armă de foc în 2018, după ce a mințit cu privire la consumul de droguri atunci când și-a cumpărat o armă, conform The Guardian.

El a fost, de asemenea, acuzat că nu a depus și nu a plătit impozitele în 2017 și 2018, care sunt infracțiuni contravenționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel