Urmărește emisiunea live
Hunedoara: Medic, acuzat de malpraxis. Discuție ȘOCANTĂ între acesta și părinte
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Caz șocant la Spitalul Municipal din Hunedoara. O familie din Hunedoara acuză medicul de gardă de pe secţia de Ginecologie a Spitalului Municipal că nu a vrut să asiste la naşterea copilului său şi, ca urmare, bebeluşul s-a născut cu grave probleme de sănătate, potrivit glasul-hd.ro .

Medicul este acum cercetat de poliţişti pentru vătămare corporală din culpă, vină pe care o recunoaşte, după cum reiese dintr-o convorbire pe care a avut-o cu tatăl bebeluşului.

Înregistrarea, făcută înainte ca oamenii să meargă la Poliție, arată cum medicul s-ar fi oferit să plătească înmormântarea și pomana copilului, dacă părinții nu ar fi făcut public cazul.

Dr.Nu vă ia nimeni cazul. Cazul rămâne trei ani. Nu luați decizii la cald. Noi nu suntem din tabere diferite, noi vrem binele acestui copil. Aparent, da, nu i-am făcut cezariană și asta e cauza, dar s-ar putea ca la judecată să se întoarcă lucrurile și să nu fiu eu vinovat, să fie infecția cu care doamna a venit…

Dr.Stați un pic! Față de cum vă putem ajuta noi, pe care ne-ați înțeles și noi vă înțelegem pe voi. Deci, ne ajutăm, fără instanțe și fără căcaturi.

Părinte: Eu nu știu cu ce ne puteți ajuta…

Dr.Vă decontez tot ce aveți acuma cu Timișoara și contactul cu organizația care se ocupă de copiii cu handicap, cu gimnastică medicală, cu kinetoterapeut. Copilul când se înscrie acolo, astăzi, 2017, 23 iunie, se înscrie cu bolile astea care nu sunt tratabile. Nu îl mai scoate nimeni de acolo. Cât el trăiește este acolo.

Dacă moare acuma, eu mă ocup. Dumnezeu să ne ferească, dar eu mă ocup. De șofer, de înmormântare, de preot dacă vreți, de pomană. Deci v-am spus. Noi trebuie să judecăm la fel. Eu nu vreau răul dumneavoastră, și dumneavoastră nu câștigați nimic făcându-mi mie rău.

Ce spun medicii

Medicii hunedoreni susţin că mama suferea de diabet gestaţional şi de o infecţie urinară şi nu a fost supravegheată de vreun specialist pe timpul sarcinii.

Asta ar explica greutatea mare a copilului şi complicaţiile apărute după naştere. Mai mult, conducerea medicală a spitalului susține că starea medicului este critică, el suferind de cancer pulmonar, în ultimă fază.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel